De HWCC

De Hoekse Waardse Computer Club, of kortweg HWCC, is een vereniging voor iedere computergebruiker.

De HWCC bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die met elkaar verschillende activiteiten uitvoeren met betrekking tot de computer.

Er is sinds de oprichting, in 1984, al veel bereikt voor en door de leden van onze HWCC. Zo hebben we al veel problemen samen opgelost, hebben sommige leden van hun hobby hun beroep kunnen maken en hebben mensen enthousiast geprogrammeerd voor een virtueel bedrijf. Gedurende het bestaan van de HWCC zijn er hechte vriendschappen ontstaan die ook buiten het computergebeuren verder gaan.

In de loop der jaren is onze club flink gegroeid. Veel beginnende computergebruikers hebben zich ontwikkeld tot ervaren computerhobbyisten en vele ervaren gebruikers hebben zich verder kunnen ontplooien in hun hobby.

Hoewel de inhoud op deze website van de Hoekse Waardse Computer Club zorgvuldig is samengesteld en zoveel mogelijk actueel wordt gehouden aanvaarden de Redactie en hun medewerkers geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden, onvolledigheden, noch schade ten gevolge van het handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is of door middel van Hyperlinks die toegankelijk zijn vanuit deze website.

Lidmaatschap & bezoekers

Jaarlidmaatschap:
De contributie is € 45,00 per jaar.

Gezinslidmaatschap:
Elk extra gezinslid betaalt € 22,50 per jaar.

Betalingen:
Contant aan de Penningmeester of betaling door storting op Rabobank NL81 RABO 03618.47.882
t.n.v. HWCC, Croonenburgh 43, 3261 RD Oud-Beijerland.
Leden bezoeken de club- en werkgroep-avonden natuurlijk gratis.

Bezoekers:
Tijdens clubavonden en werkgroepavonden kunt u bij ons langskomen.
Niet-leden, die een clubavond willen bijwonen,
wordt bij het tweede bezoek een bijdrage gevraagd van € 5,- per persoon / per keer,

Tijdens de Thema-avonden is de toegang voor de leden en bezoekers gratis.

Opzegging:
Voor het opzeggen van uw lidmaatschap verwijzen we u naar de download pagina voor het Opzegformulier, digitaal of schriftelijk, volledig ingevuld en ondertekend naar het secretariaat te sturen voor 1 december van het lopende verenigingsjaar. Restitutie van contributie vindt niet plaats.

KvK nr.; 40323650